Nieuws
Nieuwsbrief 27-05-2007
27 mei 2007 | Beste allemaal,

Alhoewel veel van jullie al op de hoogte zijn via telefoon, email of persoonlijk met ons gesproken hebben willen we toch even via dit mailtje iedereen op de hoogte stellen van de stand van zaken.

In de uitzending van Vermist op 18 mei kregen we te horen dat Mark op 17 mei in Brussel in een bar met iemand gesproken zou hebben. Na de uitzending hoorden we dat diezelfde dag zijn auto in Maastricht is gezien. Rond 5 mei zou hij drie dagen bij iemand in Tilburg hebben gelogeerd. Dit geeft ons in elk geval meer hoop dat hij nog in leven is. Het is ons ook wel duidelijk geworden door een ander telefoontje naar het programma dat hij een groter drugsprobleem heeft dan wij ooit vermoed hebben. Het lijkt erop dat hij toch min of meer “bewust” deze keuze heeft gemaakt maar je moet je tegelijkertijd afvragen in hoeverre dat mogelijk is als je onder invloed van dat spul bent.

Tot nu toe heeft Mark zelf echter nog nergens op gereageerd en blijven we in angst zitten. Het is inmiddels meer dan een maand geleden dat hij voor het laatst is gezien. We moeten nu toch gaan proberen ons leven weer beetje bij beetje op te gaan pakken, hoe moeilijk dat ook is.

We willen in elk geval iedereen heel hartelijk bedanken die zo met ons meeleeft en meedenkt en naar Mark uitkijkt. Jullie zijn echt een enorme steun voor ons. We hopen dan ook dat jullie naar hem uit zullen blijven kijken want als hij inderdaad nog in zijn auto rond rijdt moet hij toch een keer gezien worden.

Wij blijven natuurlijk hoop houden op een goede afloop.


Met vriendelijk groet,

Jaap, Hannie, Moniek en Max