Nieuws
Nieuwsbrief 25-10-2007
25 oktober 2007 | Beste allemaal,

Vandaag is het precies een half jaar geleden dat Mark zo plotseling verdween. Nog steeds hebben we helemaal niets van of over hem vernomen. We snappen zelf eigenlijk niet hoe we dit half jaar zijn doorgekomen maar zeker is dat jullie steun en medeleven in de vorm van mailtjes, telefoontjes en bezoekjes ons daarbij geholpen hebben.

Wij weten niet zo goed wat we nog kunnen doen om achter de verblijfplaats van Mark te komen en we houden er ook steeds meer rekening mee dat Mark niet meer in leven zou kunnen zijn. Toch willen we proberen hoop te blijven houden dat er op een heel goed moment een teken van leven van hem komt. De onzekerheid is echt om gek van te worden en kost veel van onze energie. We proberen wel om de normale dagelijkse dingen te blijven doen en af en toe ook eens iets leuks te doen om afleiding te hebben maar je neemt je gedachten aan Mark overal mee naar toe en het lijkt wel of overal de glans af is. Wat we nog wel kunnen melden is dat we bezig zijn een website voor Mark te maken en zodra die klaar is laten we dat natuurlijk aan jullie weten.

We willen vragen of jullie dit mailtje weer door willen sturen aan alle mensen waar jullie het bericht van de vermissing van Mark in het begin aan hebben doorgestuurd zodat iedereen weer op de hoogte is.


Met vriendelijke groet en dank voor jullie medeleven,

Jaap, Hannie, Moniek en Max