Nieuws
Nieuwsbrief 15-04-2008
15 april 2008 | Beste allemaal,

Een einde aan de onzekerheid. Dat waar we bijna een jaar lang om vroegen en het bericht waar we al die tijd bang voor waren kwam gistermiddag. De politie kwam ons vertellen dat de auto van Mark met daarin een lichaam was gevonden bij een duikersoefening van de brandweer in Madestein. Veel van jullie hebben het inmiddels al gehoord of gelezen via de media, die er heel snel bij waren, en velen hebben al gereageerd via de mail, telefoon, gastenboek of bezoekje. We kunnen niet genoeg benadrukken dat dat een enorme steun voor ons is. We beseffen heel goed dat het moeilijk is om op zulk nieuws te reageren maar we zijn echt heel blij met al die blijken van medeleven.
Vanmiddag of misschien nog later krijgen we pas echt 100% zekerheid dat het onze Mark is die in de auto werd aangetroffen en krijgen we ook wat meer te horen over de doodsoorzaak. Zodra we meer weten zullen we dat in elk geval langs deze weg ook mededelen.
We willen nogmaals iedereen die ons dit hele jaar door gesteund heeft bedanken en we hopen dat jullie dat nog een tijdje zullen blijven doen!

Heel veel liefs van Jaap, Hannie, Moniek en Max