Nieuws
Nieuwsbrief 02-12-2007
2 december 2007 | Beste allemaal.

Vanaf vandaag, 2 december 2007, gaat de website van/over Mark officieel het internet op. We zijn er de laatste tijd druk mee bezig geweest en we zijn er zelf heel blij mee. Max heeft de website gemaakt en ook Moniek heeft heel wat uurtjes gewerkt aan de invulling. We zullen er misschien nog wel een paar dingen aan veranderen maar we vinden dat iedereen het nu wel mag zien. Vanaf nu zal iedereen die we met enige regelmaat een emailtje stuurden om op de hoogte te blijven automatisch een berichtje krijgen als we nieuws op de website plaatsen. Mochten er mensen zijn die dat niet willen kunnen ze even contact met ons opnemen, bijv. via deze site, en dan zorgen we ervoor dat het emailadres uit het bestand verwijderd wordt. Anderzijds kunnen mensen die op één of andere manier op deze site terechtkomen en juist wel automatisch zo´n berichtje willen krijgen zich hiervoor aanmelden.

We kregen in de afgelopen maanden regelmatig berichtjes van mensen die wilden dat zij iets voor ons konden doen. Maar helaas er was gewoon niets wat er nog gedaan kon worden. Nu willen we echter wel iets vragen en wel of mensen die zelf een website hebben daar een link op willen zetten naar deze site. Daar zouden we heel erg blij mee zijn. Nog steeds geldt, hoe groter het aantal mensen dat hiervan op de hoogte is, hoe groter de kans dat we alsnog iets van of over Mark te horen krijgen. Aan de mensen die onze mailtjes altijd doorstuurden willen we vragen dat ook met dit berichtje te doen. Uiteraard waarderen we het ook heel erg als er een berichtje in het gastenboek wordt geplaatst.

We willen iedereen weer heel hartelijk bedanken voor het medeleven, we kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe veel steun we daaraan hebben.


Met vriendelijke groet,

Jaap, Hannie, Moniek en Max.