Warning: Use of undefined constant identifier - assumed 'identifier' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 6 Warning: Use of undefined constant sub_action - assumed 'sub_action' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 7 Warning: Use of undefined constant parameter1 - assumed 'parameter1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 8 Warning: Use of undefined constant parameter2 - assumed 'parameter2' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 9 Warning: Use of undefined constant parameter3 - assumed 'parameter3' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 10 Warning: Use of undefined constant parameter4 - assumed 'parameter4' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 11 Nieuws - Mark de Nekker
Nieuws
Kies een pagina:
Vorige pagina
Pagina 2
2 december 2007Vanaf vandaag, 2 december 2007, gaat de website van/over Mark officieel het internet op. We zijn er de laatste tijd druk mee bezig geweest en we zijn er zelf heel blij mee. Max heeft de website gemaakt en ook Moniek heeft heel wat uurtjes gewerkt aan de invulling.
..Lees verder
25 oktober 2007Vandaag is het precies een half jaar geleden dat Mark zo plotseling verdween. Nog steeds hebben we helemaal niets van of over hem vernomen. We snappen zelf eigenlijk niet hoe we dit half jaar zijn doorgekomen maar zeker is dat jullie steun en medeleven in de vorm van mailtjes, telefoontjes en bezoekjes ons daarbij geholpen hebben.
..Lees verder
13 september 2007Weer even een berichtje om jullie op de hoogte te houden van de stand van zaken rondom de vermissing van onze Mark. Helaas hebben we nog steeds niets van of over Mark gehoord. Af en toe is komt er wel eens een tip binnen waar we dan toch weer met een sprankje hoop achteraan gaan maar het blijkt steeds op niets uit te lopen.
..Lees verder
5 augustus 2007Omdat we iedereen die met ons meeleeft graag met enige regelmaat op de hoogte willen houden van de situatie sturen we maar weer eens een mailtje.
Het wordt wat eentonig want helaas hebben we nog steeds niet van of over Mark gehoord. Inmiddels duurt het al 3½ maand, wat voor ons soms wel 3½ jaar lijkt.
..Lees verder
10 juli 2007Dit is maar weer eens een mailtje om jullie allemaal op de hoogte te houden van de situatie. Het wordt steeds moeilijker om dit soort berichtjes te maken want er valt dus eigenlijk gewoon niets te melden.
..Lees verder
17 juni 2007Hier maar weer even een berichtje om iedereen die met ons meeleeft en met ons naar Mark uitkijkt op de hoogte te houden. Helaas is er eigenlijk weinig te melden. We hebben de gegevens van de tipgevers die zich bij het programma Vermist gemeld hadden doorgemaild gekregen en wij en ook de politie hebben geprobeerd met hen in contact de komen maar zij reageren daar niet meer op.
..Lees verder
27 mei 2007Alhoewel veel van jullie al op de hoogte zijn via telefoon, email of persoonlijk met ons gesproken hebben willen we toch even via dit mailtje iedereen op de hoogte stellen van de stand van zaken.
..Lees verder
13 mei 2007Even een berichtje om jullie op de hoogte te houden van de situatie rondom de vermissing van Mark. Helaas hebben wij tot nu toe nog steeds taal noch teken van hem mogen ontvangen.
..Lees verder
5 mei 2007VERMIST:

Mark de Nekker Sinds 25 april 2007

21 jaar jong, 1.80 mtr lang, donkerblond kort haar, 2 gouden oorringen.

Hij rijdt in zwarte Toyota Starlet kenteken GP-GD-09
..Lees verder
Kies een pagina:
Vorige pagina
Pagina 2
Parse error: syntax error, unexpected 'new' (T_NEW) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/beheer/modules/stats_algemeen/lib/io.php on line 151