Warning: Use of undefined constant identifier - assumed 'identifier' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 6 Warning: Use of undefined constant sub_action - assumed 'sub_action' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 7 Warning: Use of undefined constant parameter1 - assumed 'parameter1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 8 Warning: Use of undefined constant parameter2 - assumed 'parameter2' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 9 Warning: Use of undefined constant parameter3 - assumed 'parameter3' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 10 Warning: Use of undefined constant parameter4 - assumed 'parameter4' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/index.php on line 11 Levensloop - Mark de Nekker
Levensloop

Op 7 maart 1986 werd Mark geboren op de Ericalaan in Den Haag. Zoon van Jaap en Hannie, broertje van Moniek die anderhalf jaar ouder is. Mark was een lieve, gezonde baby die opgroeide tot een vrolijke peuter. Toen hij 2½ was ging hij naar peuterspeelzaal de Paddestoel in het nabij gelegen Meer en Bos. Daarna volgde de basisschool. De eerste vier jaar op de Bosrand waarna deze fuseerde met de Ds. W.E. Den Hertogschool. Naast school zat hij op handbal bij S.V. Wings en heeft hij een aantal jaar op scouting Eltheto de Rimboejagers gezeten.

Op 12-jarige leeftijd ging Mark naar de MAVO op het Segbroek College in Den Haag, waar hij vier jaar later zijn diploma behaalde.
De scouting had hij inmiddels verlaten maar handbal bleef hij beoefenen. Hij ging graag mee met de jaarlijkse zomerkampen van Wings.

Na zijn middelbare schooltijd heeft Mark het oriëntatiejaar Vrede en Veiligheid bij het Mondriaan College gevolgd. Het leek hem leuk om bij de Koninklijke Marine te werken. Toch heeft Mark na dat jaar besloten om de Marine te laten voor wat het is en de koksopleiding te volgen aan het Mondriaan College. Hij wilde zelfstandig werkend kok worden. Dit deed hij door één dag in de week naar school te gaan en vier dagen te werken. Omdat hij het druk kreeg met werk en school had hij zijn lidmaatschap bij de handbal inmiddels opgezegd.
Achtereenvolgens heeft hij de volgende leer/werkplaatsen gehad: de instellingskeuken van het Wijndaelercentrum, restaurant Statig te Den Haag, restaurant De Strooper in Voorburg en restaurant La Fontaine in Kijkduin.
Toen hij op 25 april 2007 verdween zat hij vier weken voor het eindexamen van zijn vierjarige opleiding.

Mark was een leuke, sociale jongen met veel gevoel voor humor. Hij kon als de beste cabaretiers nadoen. Thuis kookte hij niet echt vaak maar als we zomers de BBQ aanstaken was hij graag degene die zijn kookkunsten vertoonde.
Mark ging graag stappen met vrienden en dan vooral naar hardcoreparty´s. Thuis keek hij graag een filmpje als hij uit zijn werk kwam en was hij regelmatig achter de computer te vinden.

Er was één feest in het jaar dat hij nooit aan zijn neus voorbij zou laten gaan en dat was oudejaarsavond. Al weken van tevoren werden alle vuurwerkfolders doorgespit. Hij kwam altijd met een grote vuilniszak met vuurwerk aan op de eerste dag dat het verkocht mocht worden. Maar daarna kwam er altijd nog wel wat bij. Hij stalde het dan allemaal uit op zijn kamer en kon er dan bij voorbaat al van genieten.

Op zijn 18e ging zijn lang gekoesterde wens in vervulling en behaalde hij in één keer zijn rijbewijs.
Vrijwel gelijk daarna kocht hij een auto. Daar was hij apetrots op en het werd dan ook een hobby van hem om de auto op allerlei manieren te verfraaien.
Nadat in de zomer van 2006 zijn eerste auto werd aangereden op de parkeerplaats bij ons huis (dader onbekend en auto total loss) kocht hij zijn zwarte Toyota Starlet.

Mark had veel plezier in zijn werk en maakte zelfs al plannen om eventueel nog verder te gaan leren als hij de opleiding zelfstandig werkend kok zou hebben afgerond. Zover is het helaas niet gekomen.
Waarschijnlijk is in de nacht van 26 op 27 april 2007 op een voor ons onbekende manier een eind gekomen aan het leven van onze Mark.

 

FOREVER YOUNG

Parse error: syntax error, unexpected 'new' (T_NEW) in /customers/6/0/3/markdenekker.nl/httpd.www/beheer/modules/stats_algemeen/lib/io.php on line 151